Let OUTLET – BELA TEHNIKA „Enterijer d.o.o.“

Let OUTLET – BELA TEHNIKA „Enterijer d.o.o.“

Posted in test

Prodajemo isključivo nove uređaje, sa dvogodišnjom garancijom i obezbeđenim servisom! Servis van okoline Beograda (okvirno 30 km) funkcioniše tako što nam uređaj pošaljete kurirskom službom, a toškove slanja delimo sa kupcem. Potrudili smo se da do takvih situacija dolazi veoma retko jer za prodaju preko interneta biramo uređaje koji su se pokazali najpouzdanije od svih pouzdanih, kako bismo izbegli bespotrebne troškove kurirskih službi. U tom smislu – onlajn kupovina vam je najsigurnija!
Outlet prodaja podrazumeva širok asortiman. Od uređaja koji su pretrpeli neznatna spoljna oštećenja (obavezno naglašavamo i fotografišemo) u procesu proizvodnje, pakovanja i transporta, preko uređaja koji su postali „zastareli“ modeli (u današnjoj industriji, reč je o vremenskom razmaku od nekoliko meseci do nešto više od godinu dana), pa sve do najsavremenijih uređaja koji su u procesu ispitivanja jer predstavljaju generaciju koja će se tek pojaviti u trgovinama i kod nas su došli iz laboratorija za testiranje! Sve u svemu – imamo skoro sve što i klasične trgovine i još štošta, ali nikada nemamo nekvalitetnu belu tehniku!

Trudimo se da onlajn asortiman bude propraćen neophodnim informacijama o modelu i karakteristikama, kako biste što lakše mogli da pronađete i uporedite cene. Često se događa da takvih modela još nema na srpskom tržištu, pa cene uporedite preko interneta sa susednim i evropskim državama. Naša ponuda je, provereno, najpovoljnija u Srbiji i okruženju!

Srdačan pozdrav za našeg zadovoljnog kupca,

Enterijer d.o.o. & LetOutlet.net

BELA TEHNIKA – NAJPOVOLJNIJA OUTLET NOVA BELA TEHNIKA U SMEDEREVU

Let OUTLET – Stalni outlet bele tehnike online ili telefonom 064-44-00-466

Stalni Outlet Bele Tehnike! Naručite ili rezervišite uredjaj 064-44-00-466...